DAX

Budite maksimalno briljantni u svom životu sa američkom kolekcijom DAX briljantina!

Brend DAX postoji već preko šezdeset godina kao sinonim za američku kolekciju preparata za negu i oblikovanje kose. Prisutan na tržištima preko 50 zemalja na preko 10.000 prodajnih mesta.

Visoki kvalitet i pouzdanost DAX preparata uz izbalansiranu cenu ističu ove preparate pri izboru za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima širom sveta, kao i za prodaju krajnjim potrošačima za kućni tretman.


Dax Vegetable Oil Shampoo 414 ml.

Šampon na bazi biljnih ulja koji lako odstranjuje sve nečistoće iz kose. Pogodan za farbanu i blajhanu kosu jer ne ispira boju, a svojim blagim biljnim sastavom sprečava pojavu peruti i smiruje iritiranu kožu glave. Ovaj šampon je specijalno formulisan za uklanjanje kompletne DAX kolekcije brilijantina iz kose.

Cena: 900,00 din.


Dax Indian Sage Spray 237 ml.

Jednstven proizvod za zaštitu kose. Preporučuje se za sve tipove hemijski tretirane kose, za zaštitu od korišćenja svih toplotnih alata u kosi i posebno nakon izlaganja kose Sunčevim zracima tokom zimskih i letnjih meseci. Sadržajem ekstrakta Aloa Vere, Jojobe i drugih izuzetno pozitivnih prirodnih sastojaka kosi vraća prirodni senzibilitet, hidrantnost i sjaj.

Cena: 500,00 din.


Dax Ideal Edge Control 100 gr.

Stajling preparat za umirivanje i fino definisanje neposlušnih krajeva. Učvršćuje i daje visoki sjaj bez ulepljivanja i mašćenja. Izabrani sastojci ojačavaju, pružaju neophodnu vlagu i sprečavaju rascvetavanje krajeva.

Cena: 300,00 din.


Dax Neat Waves 99 gr.

Briljantin vosak sa lanolinom, Neat Waves će hidrirati i učvrstitii Vašu kosu dajući joj savršeno držanje i oblikovanje uz maksimalan sjaj koji pružaju dodatni kondicioneri.

Cena: 700,00 din.


Dax HAIR WAX 99gr.

Vosak za kosu sa jakim učvršćenjem, lako isperiv i idealan za svakodnevnu upotrebu. Nanosi se utrljavanjem prstima na opranu vlažnu ili suvu kosu.

Cena: 700,00 din.


Dax HAIR SHAPER 99gr.

Lako isperiva krema za kosu sa jakim učvršćenjem, za kreiranje i svakodnevno održavanje izuzetnih stajling efekata. Decentna mirisna nota i izuzetna fleksibilnost čini je pravim izborom za sve tipove kose. Nanosi se utrljavanjem prstima na opranu suvu ili vlažnu kosu.

Cena: 700,00 din.


Dax GREEN & GOLD 99gr.

Specijalno formulisani vosak za kosu napravljen od pčelinjeg voska i biljnih ulja. Pruža snažno učvršćenje, posebno na kratkoj kosi. Nanosi se na opranu vlažnu ili suvu kosu. Izdašnu količinu voska utrljati dlanovima, a zatim prstima stilizovati sekcije po želji.

Cena: 700,00 din.


Dax SUPER NEAT 99gr.

Negujuća krema za lagano učvršćenje i prirodan stajling
svih tipove kose, naročito kratke i srednje dužine. Postiže potpuni wet-look efekat, održava nivo vlage u strukturi kose i daje prirodan i zdrav izgled kose. Željenu količinu kreme rastrljati na dlanove i naneti na opranu vlažnu ili prosušenu kosu. Stilizovati prstima.

Cena: 700,00 din.


Dax WAVE & GROOM 99 gr.

Briljantin – vosak sa izuzetnom čvrstinom, omogućava potpunu slobodu u oblikovanju kose. Jedini super-strong preparat koji ne sadrži ni jedan štetan sastojak i obezbeđuje kosi vlažnost, sjaj i elastičnost, idealan negujući stajling za sva godišnja doba!

Cena: 700,00 din.


Dax SHORT & NEAT 99 gr.

Idealan preparat za efektno učvršćenje srednje jačine i
prirodan izgled kose. Blaga formula bogata kokosovim uljem olakšava oblikovanje i daje visoki sjaj. Nanosi se dlanovima na opranu vlažnu ili suvu kosu i stilizuje prstima.

Cena: 700,00 din.


Dax HIGH & TIGHT hold 99 gr.

Specijalno formulisan preparat od prvoklasnh prirodnih sastojaka, obezbeđuje ravnomerno jako učvršćenje ravne i kovrdžave kose. Nanosi se utrljavanjem prstima na vlažnu ili suvu kosu.

Cena: 700,00 din.


Dax HIGH & TIGHT shine 99 gr.

Specijalno formulisan preparat od prvoklasnh prirodnih sastojaka, obezbeđuje ravnomerno intenzivan sjaj kose uz jako učvršćenje. Nanosi se utrljavanjem prstima na vlažnu ili suvu kosu.

Cena: 700,00 din.


Dax SuperGro 196 gr.

Negujući kondicioner od bilnih ulja za kosu i skalp, vraća kosi prirodan zdrav izgled. Bogat organskim uljima, sprečava ”cvetanje” kose, obnavlja oštećene krajeve i ubrzava njen rast. Idealan za svakodnevnu upotrebu. Za razliku od drugih kondicionera, SuperGro se ne ispira i aktivno deluje do narednog pranja kose.

Cena: 1000,00 din.


Dax Pomade 100 gr./214 gr.

Negujuća krema sa lanolinom i biljnim uljima za sjaj i negu suve kose. Ovaj originalni briljantin
daje kosi visoki sjaj i čvrstinu radi lakšeg oblikovanja, hrani kosu, hidrira je i sprečava pucanje na krajevima. Rastrljati na dlanove i naneti na vlažnu ili prosušenu kosu.

100gr: 700,00 din. 214gr: 1100din


Dax Super light Pomade 214 gr./400 gr.

Negujuća krema sa lanolinom i biljnim uljima za sjaj i negu suve kose. Ovaj originalni briljantin
daje kosi visoki sjaj i čvrstinu radi lakšeg oblikovanja, hrani kosu, hidrira je i sprečava pucanje na krajevima. Rastrljati na dlanove i naneti na vlažnu ili prosušenu kosu.

214gr: 1100,00 din.


Dax GEL-It (Regular, Extra Strong) 454 gr.

Gel bez alkohola za jako i ekstra jako učvršćenje, omogućava wet-look uz očuvanje prirodnog negovanog izgleda kose. Nanosi se utrljavanjem prstima na vlažnu ili suvu kosu.

600,00 din.