DAX

 

Budite maksimalno briljantni u svom životu sa američkom kolekcijom DAX briljantina!

Brend DAX postoji već preko šezdeset godina kao sinonim za američku kolekciju preparata za negu i oblikovanje kose. Prisutan na tržištima preko 50 zemalja na preko 10.000 prodajnih mesta.

Visoki kvalitet i pouzdanost DAX preparata uz izbalansiranu cenu ističu ove preparate pri izboru za profesionalnu upotrebu u frizerskim salonima širom sveta, kao i za prodaju krajnjim potrošačima za kućni tretman.


Dax Vegetable Oil Shampoo 414 ml.

Šampon na bazi biljnih ulja koji lako odstranjuje sve nečistoće iz kose. Pogodan za farbanu i blajhanu kosu jer ne ispira boju, a svojim blagim biljnim sastavom sprečava pojavu peruti i smiruje iritiranu kožu glave. Ovaj šampon je specijalno formulisan za uklanjanje kompletne DAX kolekcije brilijantina iz kose. Koristi se u maloj količini uz blago masiranje kože glave.


 

Dax Indian Sage Spray 237 ml.

Jednstven proizvod za zaštitu kose. Preporučuje se za sve tipove hemijski tretirane kose, za zaštitu od korišćenja svih toplotnih alata u kosi i posebno nakon izlaganja kose Sunčevim zracima tokom zimskih i letnjih meseci. Sadržajem ekstrakta Aloa Vere, Jojobe i drugih izuzetno pozitivnih prirodnih sastojaka kosi vraća prirodni senzibilitet, hidrantnost i sjaj.


 

Dax Ideal Edge Control 100 gr.

Stajling preparat za umirivanje i fino definisanje neposlušnih krajeva. Obezbeđuje jako učvršćivanje i visoki sjaj bez ulepljivanja. Izabrani sastojci ojačavaju, pružaju neophodnu vlagu i sprečavaju rascvetavanje krajeva.


 

Dax Neat Waves 99 gr.

Briljantin vosak, prožet sa 100% lanolina, Neat Waves će hidrirati i omekšati Vašu kosu dajući joj savršeno držanje i oblikovanje. Dodatni kondicioneri obezbeđuju maksimalan sjaj bez dodatne masnoće nakon nanošenja.

 


Ove i ostale preparate iz Dax kataloga možete poručiti telefonom

011. 33 18 934 , e-mailom : sjovica@eunet.rs

ili faksom 011. 27 12 049