FRIZERSKI SALON

Frizerski salon “Jovica” otvoren je u Beogradu daleke 1980. godine u predivnom delu Starog grada, okružen Narodnom bankom Srbije, hotelom “Palas” i kafanama “Pevac” odnosno “Crveni petao” i “Proleće”.
Tradicija i uspešan višedecenijski rad salona rezultirali su dobijanjem prestižne Plakete grada za uređenje enterijera i kvalitet usluga. Stalne mušterije i dan-danas su poznate ličnosti oba pola iz javnog života, među kojima su političari, diplomate, književnici, akademici, naučnici, sportisti, glumci…
Salon je zadržao retro izgled osamdesetih pa je privukao mnoge TV i filmske ekipe za snimanje raznih filmova, serija i reklama.
U toku svog dugog postojanja salon je nizao uspehe na frizerskim takmičenjima, revijama i seminarima, kako na domaćim tako i na svetskim podijumima, a najveći među njima je prestižna nagrada “Frizerski Oskar” za frizuru “Čudesno delo”.
Salon i dalje pruža usluge manuelnog šišanja sa obradom kose efilir makazama i brijačem, a u svojoj frizerskoj ponudi ima i alternativno šišanje korišćenjem vrhunskih alata i preparata, za žensku i mušku kosu bez obzira na g
odine.

Gračanička 9

Pon-Pet: 12.00 – 18.00

Subota: 10.00 – 14.00

Rezervacije : 2638-427